Landgoed Groensche Hoeven

Vught

Status: Ontwikkeling

Venterra en Landgoed Groensche Hoeven slaan de handen ineen om aan de Groensteeg in Vught een nieuwe woonomgeving midden in het groen te ontwikkelen.

De ontwikkeling bestaat uit de realisatie van een waterplas, een geluidswal naast de spoorlijn Eindhoven – Den Bosch en nieuwe natuur. Aan de waterlijn van de nieuwe waterplas van ca. 4,5 hectare, en te midden in een schitterend en rustig natuurgebied, worden 12 luxueuze hoevewoningen en 1 uniek landhuis in Kempische architectuurstijl gerealiseerd. Het ontwerp van de woningen is in handen van Bedaux de Brouwer Architecten uit Goirle.

De aanwezige natuur in het gebied wordt gerespecteerd en waar mogelijk nog verder versterkt. De nieuwe woonomgeving is en blijft verkeersluw. De ruime woningen beschikken over een royaal woonoppervlak met een optimale groen- als waterbeleving en een hoogwaardig afwerkingsniveau.  De grondpercelen worden door Landgoed Groensche Hoeven in erfpacht uitgegeven.

De gemeente Vught heeft kennis genomen van het planvoornemen en in een principebesluit aangegeven medewerking te verlenen aan dit mooie plan. 

Venterra hoopt de benodigde vergunningen en ontheffingen eind 2022 voor dit planvoornemen te verkrijgen en begin 2023 te starten met de ontgrondings- en bouwwerkzaamheden.

Middels een nieuwsbrief houden wij u op de hoogte van de ontwikkelingen van Landgoed Groensche Hoeven. Wilt u zich inschrijven voor deze nieuwsbrief of heeft u vragen over dit project; stuur dan een mail naar info@venterra.nl of neem contact op via het contactformulier.

 

Terug naar overzicht
© Venterra 2023
Created by