Droesenweg

Heide

Status: Ontwikkeling

In Heide – Venray ontwikkelt Venterra samen met Aannemingsbedrijf Teunissen uit Ysselsteyn aan de Droesenweg een nieuw buurtschap voor Heide.

Het plan bestaat uit 40 woningen. Het woningprogramma in het plan bedient een brede doelgroep. Zowel voor starters als doorgroeiers en senioren zijn woningen voorzien. Naast de koopwoningen worden ook huurwoningen in het plan ingebracht. Hiervoor is Wonen Limburg aan het project verbonden. Het nieuwe buurtschap, waarin het dorpse karakter en een ruimtelijke groene structuur belangrijke peilers vormen, wordt tweezijdig ontsloten aan zowel de Droesenweg alsook aan de Groeneweg.

De gemeente Venray heef inmiddels aangegeven positief tegenover deze ontwikkeling te staan. Venterra gaat de komende maanden verder met de uitwerking van haar plannen en de verbeeldingsvormen van de verschillende woningtypes. Wij zien graag dat geïnteresseerden, omwonenden en andere dorpsbewoners actief in de planontwikkeling blijven participeren. Draagvlak is voor ons immers ontzettend belangrijk.

Middels een nieuwsbrief houden wij u op de hoogte van de ontwikkeling aan de Droesenweg. Wilt u zich inschrijven voor deze nieuwsbrief of heeft u vragen over dit project; stuur dan een mail naar info@venterra.nl of neem contact op via het contactformulier.

Terug naar overzicht
© Venterra 2023
Created by