Baerkehof

Heide - Venray

Status: Ontwikkeling

In Heide – Venray ontwikkelt Venterra samen met Aannemingsbedrijf Teunissen uit Ysselsteyn tussen de Groeneweg en de Droesenweg een nieuw buurtschap voor Heide.

Het plan bestaat uit 41 woningen. Het woningprogramma in het plan bedient een brede doelgroep. Zowel voor starters als doorgroeiers en senioren zijn woningen voorzien. Naast de koopwoningen worden ook huurwoningen in het plan ingebracht. Hiervoor is Wonen Limburg aan het project verbonden. Het nieuwe buurtschap, waarin het dorpse karakter en een ruimtelijke groene structuur belangrijke peilers vormen, wordt tweezijdig ontsloten aan zowel de Droesenweg alsook aan de Groeneweg.

De gemeente Venray heef inmiddels aangegeven positief tegenover deze ontwikkeling te staan. Venterra gaat de komende maanden verder met de uitwerking van haar plannen en de verbeeldingsvormen van de verschillende woningtypes. Wij zien graag dat geïnteresseerden, omwonenden en andere dorpsbewoners actief in de planontwikkeling blijven participeren. Draagvlak is voor ons immers ontzettend belangrijk.

Middels een nieuwsbrief houden wij u op de hoogte van deze mooie ontwikkeling in Heide. Wilt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief van dit project? Dat kan via het contactformulier.

Terug naar overzicht
© Venterra 2024
Created by