Gonnenhof

Hout-Blerick

Status: Ontwikkeling

In Hout-Blerick – Venlo ontwikkelt Venterra een woningbouwplan genaamd "Gonnenhof". Gonnenhof is gelegen in de historische kern van Hout-Blerick, in het groene weiland achter de 19 eeuwse langgevelboerderij aan de Bijenweideweg 2 en wordt omsloten wordt door bestaande bebouwing aan de Groetweg, Bijenweideweg, De Beeretweg en de Helmusweg.

Het plan bestaat uit in totaal 30 nieuwe woningen. 21 woningen worden gerealiseerd door Venterra en de overige 9 nieuwe woningen worden in opdracht van particuliere grondeigenaren gerealiseerd. Het woningprogramma in het plan is vooral gericht op starters en senioren met verschillende kavel- en woninggroottes. Het nieuwe woonhof waarin het dorpse karakter en een ruimtelijke groene structuur belangrijke peilers vormen, wordt voor autoverkeer ontsloten vanuit de Helmusweg. Voetgangers en fietsers kunnen het nieuwe plan ook bereiken via de Bijenweideweg.

De verkoop van de woningen start op 17 mei as. Voor meer informatie over dit project kijkt u op www.gonnenhof.nl. Om uw interesse voor dit project kenbaar te maken kunt u contact opnemen met Arvalis Makelaars. 

Terug naar overzicht
© Venterra 2024
Created by