Gonnenhof

Hout-Blerick

Status: Ontwikkeling

In Hout-Blerick – Venlo ontwikkelt Venterra een woningbouwplan genaamd "Gonnenhof". Gonnenhof is gelegen in de historische kern van Hout-Blerick, in het groene weiland achter de 19 eeuwse langgevelboerderij aan de Bijenweideweg 2 en wordt omsloten wordt door bestaande bebouwing aan de Groetweg, Bijenweideweg, De Beeretweg en de Helmusweg.

Het plan bestaat uit in totaal 30 nieuwe woningen, 21 woningen worden gerealiseerd door Venterra en de overige 9 nieuwe woningen worden in opdracht van particulieren grondeigenaren gerealiseerd. Het woningprogramma in het plan is vooral gericht op starters en senioren met verschillende kavel- en woninggroottes. Het nieuwe woonhof waarin het dorpse karakter en een ruimtelijke groene structuur belangrijke peilers vormen, wordt voor autoverkeer ontsloten vanuit de Helmusweg. Voetgangers en fietsers kunnen het nieuwe plan ook bereiken via de Bijenweideweg.

De gemeente Venlo staat positief tegenover deze ontwikkeling. Venterra gaat de komende maanden verder met de uitwerking van haar plannen en de verbeeldingsvormen van de verschillende woningtypes.

Middels een nieuwsbrief houden wij u op de hoogte van de ontwikkeling in het plan Gonnenhof. Wilt u zich inschrijven voor deze nieuwsbrief of vrijblijvend inschrijven als belangstellenden of heeft u vragen over dit project; stuur dan een mail naar info@venterra.nl of neem contact op via het contactformulier.

Terug naar overzicht
© Venterra 2023
Created by