Landgoed Groensche Hoeven

Vught

Status: Ontwikkeling

Venterra en Landgoed Groensche Hoeven hebben de handen ineen geslagen om aan de Groensteeg in Vught een nieuwe woonomgeving midden in het groen te realiseren.

De ontwikkeling bestaat uit de realisatie van een waterplas, een geluidswal naast de spoorlijn Eindhoven – Den Bosch en nieuwe natuur. Aan de waterlijn van de nieuwe waterplas van ca. 4,5 hectare, en te midden in een schitterend en rustig natuurgebied, worden 12 luxueuze landhuizen in Kempische architectuurstijl gerealiseerd. Het ontwerp van de woningen is in handen van Bedaux de Brouwer Architecten uit Tilburg.

De aanwezige natuur in het gebied wordt gerespecteerd en waar mogelijk verder versterkt. De nieuwe woonomgeving is en blijft verkeersluw. De ruime woningen beschikken over een royaal woonoppervlak met een optimale groen- en waterbeleving en een hoogwaardig afwerkingsniveau. De grondpercelen worden door Landgoed Groensche Hoeven middels Recht van Opstal uitgegeven. De gemeente Vught heeft het bestemmingsplan voor dit mooie plan op 25 mei 2023 vastgesteld.

De verkoop van de landhuizen is inmiddels opgestart. Zie de projectwebsite (www.landgoedgroenschehoeven.nl) met daarop meer informatie over het plan of neem contact op met AMB Makelaars in Vught (telefoon 073-711 3703).

Terug naar overzicht
© Venterra 2024
Created by