Landgoed Groensche Hoeven

Vught

Status: Ontwikkeling

Venterra en Landgoed Groensche Hoeven hebben de handen ineen geslagen om aan de Groensteeg in Vught een nieuwe woonomgeving midden in het groen te realiseren.

De ontwikkeling bestaat uit de realisatie van een waterplas, een geluidswal naast de spoorlijn Eindhoven – Den Bosch en nieuwe natuur. Aan de waterlijn van de nieuwe waterplas van ca. 4,5 hectare, en te midden in een schitterend en rustig natuurgebied, worden 12 luxueuze landhuizen in Kempische architectuurstijl gerealiseerd. Het ontwerp van de woningen is in handen van Bedaux de Brouwer Architecten uit Tilburg.

De aanwezige natuur in het gebied wordt gerespecteerd en waar mogelijk verder versterkt. De nieuwe woonomgeving is en blijft verkeersluw. De ruime woningen beschikken over een royaal woonoppervlak met een optimale groen- en waterbeleving en een hoogwaardig afwerkingsniveau. De grondpercelen worden door Landgoed Groensche Hoeven in erfpacht uitgegeven.

De gemeente Vught heeft het bestemmingsplan voor dit mooie plan op 25 mei 2023 vastgesteld. De verkoop van de landhuizen wordt naar verwachting eind 2023 opgestart. De projectwebsite met daarop het ontwerp van de woningen en meer informatie volgt op korte termijn.

Middels een nieuwsbrief houden wij u op de hoogte van de ontwikkelingen van Landgoed Groensche Hoeven. Wilt u zich inschrijven voor deze nieuwsbrief of heeft u vragen over dit project; stuur dan een mail naar info@venterra.nl of neem contact op via het contactformulier.

Op donderdag 14 december organiseren wij een Pre Sale Event op Vergaderlocatie Nieuw Annaland te Vught. Wilt u zich hiervoor aanmelden? Vul dan uw contactgegevens in via onderstaande button.

Aanmelden Pre Sale Event

Terug naar overzicht
© Venterra 2023
Created by