24 studio's Puteanusstraat

Venlo

Status: Ontwikkeling

Aan de Puteanusstraat 7 t/m 17 en Ginkelstraat 42 in Venlo ontwikkelt Venterra 24 studio's.

Op de locatie, waar momenteel Meubelcentrum Venlo en een onbewoonde woning is gevestigd, worden de huidige panden gesloopt en vervangende nieuwbouw gepleegd. De ontwikkelde nieuwbouw is 3 bouwlagen hoog en omvat in totaal 24 studio's voor eenpersoonshuishoudens en starters. Daarnaast omvat het project 9 parkeerplaatsen en een gezamenlijke berging op eigen terrein.

De studio's worden allemaal geschikt voor de verhuur. Voor 20 van de 24 studio's heeft Venterra een intentie overeenkomst getekend met Woningcorporatie Antares. Antares neemt deze 20 studio's turn key af van Venterra. 4 studio's blijven eigendom van de huidige eigenaar van de locatie en zullen ook voor de verhuur worden aangeboden.

Eind november jl. zijn alle eigenaren van de omliggende panden van de projectlocatie geinformeerd over het planvoornemen.

Conform planning zal de omgevingsvergunning in december 2023 aangevraagd worden. Medio 2024 zullen de huidige panden gesloopt worden. De beoogde start (nieuw)bouw is gepland aan het einde van het derde kwartaal 2024.

Dit project is mede mogelijk gemaakt door de gemeente Venlo en de Provincie Limburg.

Terug naar overzicht
© Venterra 2024
Created by