Woningbouw locatie Spiekert

Heide

Status: Ontwikkeling

Aan de Spiekert 4 in Heide, op de locatie Kusters 2.0, ontwikkelt Venterra twee bouwkavels en de renovatie van het voormalige Boerenbondsgebouw naar 7 appartementen.

De showroom van Kusters 2.0 met behorende parkeerplaatsen aan de Spiekert blijft bestaan. Het voormalige opslagterrein en loods worden echter verplaatst naar een andere locatie. Ook de woning aan Spiekert 6 blijft gehandhaafd. Het bouwplan omvat in totaal 9 woningen.

Naast de woning Spiekert 6, worden twee prachtige bouwkavels gerealiseerd waar u uw droom kunt verwezenlijken: wonen op een zeer riante kavel omgeven door groen. De reeds bestaande oude bomenstructuur rondom de kavels maakt deze locatie zeer uniek! De kavels zijn circa 1.200 en 2.000m2 groot. Deze kavels zijn bereikbaar vanaf Spiekert en via het voorgenoemde woonhofje.  

Daarnaast wordt de voormalige Boerenbond verbouwd tot 7 appartementen tussen circa 60-120 m2 van de hand van Driessen Architectuur. Hierbij wordt de industriële sfeer van het bestaande gebouw behouden. Deze appartementen worden gerealiseerd voor de verhuur. De appartementen zijn gelegen aan een nieuw te realiseren woonhofje dat ontsloten wordt via de bestaande weg tussen Kusters 2.0 en de woning aan Spiekert 6.  

Op dit moment wordt de bestemmingsplanprocedure opgestart. Wij verwachten dat het ontwerpbestemmingsplan in april 2023 ter inzage wordt gelegd.

Heeft u interesse in een bouwkavel op deze prachtige locatie of een (huur)appartement in dit bijzondere gebouw? Neem contact op met info@venterra.nl of 077-321 91 40. 

Terug naar overzicht
© Venterra 2024
Created by