Bestemmingsplan Nieuw Manresa in procedure!

Publicatie datum: 12-04-2019

Het College van Burgemeester & Wethouders heeft in haar vergadering van 9 april 2019 ingestemd met het ontwerp-bestemmingsplan Nieuw Manresa. Het bestemmingsplan maakt woningbouw op de Manresa-locatie mogelijk.

Met dit besluit start ook de bestemmingsplanprocedure. Een belangrijke mijlpaal in de ontwikkeling van deze prachtige locatie! Omstreeks 18 april 2019 komt het bestemmingsplan ter inzage te liggen en na de meivakantie wordt een openbare informatiemarkt georganiseerd. Deze informatiemarkt vindt plaats op maandag 6 mei 2019 vanaf 19:00 uur in Jeugdhuis de Maagdenberg aan de Maagdenbergweg 27 te Venlo.

Tijdens deze informatiemarkt wordt het ontwerp-bestemmingsplan nader toegelicht en worden eventuele vragen beantwoord onder het genot van een kopje koffie. Of het nu gaat om bouwen zonder aardgas-aansluiting, hoe we omgaan met flora & fauna of de compensatie van natuur, de ontwikkelaar Venterra, de gemeente Venlo en de buurtbewoners van de klankbordgroep staan voor u klaar!

Tijdens deze informatieavond worden tevens de eerste schetsen gepresenteerd van de beoogde woningen. Een vertegenwoordiging van van het "Architectenconsortium Nieuw Manresa" met Satijnplus voor de appartementen en de Venlose bureaus Quant, Verheijen-Smeets en Marks-van Ham voor de grondgebonden woningen, zal aanwezig zijn op de informatiemarkt om de eerste ideeën en sfeerbeelden te laten zien.

Terug naar overzicht
© Venterra 2024
Created by