Start werkzaamheden & afsluiting bos

Publicatie datum: 08-11-2019

Tijdens de raadsvergadering van 23 oktober jl. is het bestemmingsplan Nieuw Manresa vastgesteld en kunnen we gaan starten met de fysieke werkzaamheden op locatie. Vanaf woensdag 13 november 2019 wordt door Jonkers Hoveniers uit Venlo een start gemaakt met het vrijmaken van de bouwlocaties. Dit betekent concreet dat we voor uw en onze veiligheid vanaf 11 november 2019 de toegang tot het Manresapark gaan afsluiten. Deze afsluiting zal gedurende de voorbereidings- en bouwwerkzaamheden van Nieuw Manresa in stand blijven. Ter plaatse van de gebruikelijke toegangen tot het bos zullen we informatieborden plaatsen om wandelaars en bezoekers nader te informeren over de betreffende werkzaamheden en de reden van de afsluiting.

We starten met de kapwerkzaamheden aan de Casinoweg waar de nieuwe entree tot het Manresapark gaat komen. Het werkverkeer zal ook vooral via die toegang in- en uitrijden. Er gaan tevens opsporingswerkzaamheden plaatsvinden naar niet gesprongen munitie uit de Tweede Wereldoorlog. Onderzoek heeft namelijk uitgewezen dat er in de bodem mogelijk van deze munitie aanwezig is. Alle werkzaamheden vinden uitsluitend overdag plaats. 

Bovengenoemde werkzaamheden, en ook aansluitend de infrastructurele- en bouwwerkzaamheden, worden uitgevoerd door specialisten en dient in een afgeschermde omgeving te gebeuren. Derhalve wordt de locatie vanaf 11 november a.s. afgesloten en vragen we u deze afzetting te respecteren, voor uw veiligheid en dat van de uitvoerende partijen. 

Indien u vragen of klachten heeft over de betreffende werkzaamheden, kunt u contact met ons opnemen via 077-3219140 of info@venterra.nl 

Terug naar overzicht
© Venterra 2024
Created by