Sander van Lier

Sander van Lier

Mijn naam is Sander van Lier. Ik ben geboren in 1972. Al van jongs af aan ben ik een stedenbouwer. Dit is begonnen met de Lego, zand en stenen op de zolder van mijn ouders en op latere leeftijd door verschillende vakantiebaantjes in de bouwsector. Vanaf 1996 ben ik professioneel actief in de bouw- en vastgoedsector. Na mijn opleidingen op de Hogeschool Midden Brabant in Tilburg en de Technische universiteit Eindhoven heb ik mogen werken voor mooie bedrijven zoals IBC Vastgoed, Bouwfonds Wonen en Haegens Vastgoed. Sinds 1 augustus 2013 ben ik samen met Leon Hauzer eigenaar van Venterra Onroerend Goed Realisten.

Naast mijn activiteiten voor Venterra ben ik bestuurlijk actief voor de Stichting Odapark Venray. Daarnaast ben ik lid van de Rotary Venray en de jaarclub van de Ronde Tafel Venray Horst. In mijn vrije tijd investeer ik, naast de tijd voor mijn gezin en de hond, veel tijd in sport. Het coachen van mijn zoon bij het voetbal, mijn wielrenclub en tennis zijn favoriet. In de weekenden mag ik graag koken samen met mijn dochter.

Ik haal voor mijn werk veel inspiratie uit de betere rockmuziek. Als je met mij gaat werken zul je merken dat ik zeer energiek ben, zeer gefocust ben, over veel creativiteit beschik en in staat ben om nieuwe verbindingen te maken.

Terug
© Venterra 2019
Created by