Sander Hellegers

Sander Hellegers

Mijn naam is Sander Hellegers. Ik ben opgegroeid in Leunen (gemeente Venray), waar ik ook nu ook met mijn gezin woonachtig ben. Nagenoeg mijn hele familie was werkzaam in de bouw. Zelf knutselde ik ook graag. Om die reden lag het voor de hand dat ik Bouwkunde ging studeren. Na mijn bouwkundige opleiding heb ik nog de studie Technische Bedrijfskunde voltooid.

Na mijn studie ben ik aan de slag gegaan in de vastgoedsector. Eerst als Vastgoedbeheerder van bedrijfsvastgoed, later als Vastgoedbeheerder / Projectleider bij een grote zorgorganisatie.

Sinds 2021 maak ik deel uit van het Venterra-team. Ik merk dat mijn kennis en ervaring op het gebied van vastgoedbeheer en mijn specifieke kennis van zorgvastgoed bij de ontwikkeling en realisatie van "Venterra" projecten goed van pas komen. Ik haal energie uit het samenwerken met anderen en ben ervan overtuigd dat het beste resultaat wordt bereikt wanneer betrokkenen zijn of haar unieke expertise bij een project in kunnen brengen. Het realiseren van duurzame gebouwen waarin mensen zich goed voelen en met veel plezier wonen, werken of verblijven is hierbij het hoogste doel.

Naast mijn werk bij Venterra ben ik gehuwd en vader van 4 kinderen. In mijn vrije tijd ben ik dan ook regelmatig langs het voetbalveld te vinden om onze jongens te coachen of gewoon aan te moedigen. Daarnaast vind ik het belangrijk om maatschappelijk betrokken te zijn en ben ik actief als Commissielid bij een lokale politieke partij. Hardlopen of een wandeling met onze hond helpen mij om mijn gedachten te verzetten, zaken te ordenen en rust te vinden.

Terug
© Venterra 2024
Created by