Sander Hellegers

Sander Hellegers

Mijn naam is Sander Hellegers. Ik ben geboren in 1979 en opgegroeid in Leunen, waar ik ook nu ook met mijn gezin woonachtig ben. Omdat mijn hele familie in de bouw werkzaam was en ik zelf ook graag knutselde, lag het voor de hand dat ik Bouwkunde ging studeren.

Na mijn bouwkundige opleiding heb ik tijdens de studie Technische Bedrijfskunde in processen leren denken. Tijdens deze studie verdiende ik wat bij in de bouw en bij een bouwmaterialenhandel.

Na mijn studie ben ik in 2002 aan de slag gegaan in de vastgoedsector. Eerst bij een beheerder van bedrijfsvastgoed, later bij een grote zorgorganisatie. Het uitbrengen van huisvestingsadvies en het managen van groot onderhoud en sloop-, renovatie- en (ver)nieuwbouwprojecten waren hierbij mijn meest voorname taken.

Sinds 2021 maak ik deel uit van het Venterra-team. Ik merk dat mijn kennis en ervaring op het gebied van vastgoedbeheer en mijn specifieke kennis van zorgvastgoed bij de ontwikkeling en realisatie van Venterra-projecten goed van pas komen. Ik haal energie uit het samenwerken met anderen en ben ervan overtuigd dat het beste resultaat wordt bereikt wanneer alle betrokkenen zijn of haar unieke expertise bij een project in kan brengen. Het realiseren van duurzame gebouwen waarin mensen zich goed voelen en met plezier wonen is hierbij het hoogste doel.

Naast mijn werk bij Venterra ben ik gehuwd en vader van 4 kinderen. In mijn vrije tijd ben ik dan ook regelmatig langs het voetbalveld te vinden om onze jongens te coachen. Daarnaast vind ik het belangrijk om maatschappelijk betrokken te zijn en ben ik actief als Commissielid bij een lokale politieke partij. Hardlopen of een wandeling met de hond helpen mij om mijn gedachten te verzetten, zaken te ordenen en rust te vinden.

Terug
© Venterra 2023
Created by