Yannick Beterams

Yannick Beterams

Mijn naam is Yannick Beterams, geboren in 1989 en opgegroeid in Venray. Als klein manneke was ik al gefascineerd door de bebouwde omgeving en het ontwerpen ervan. Dit heeft me ook doen bewegen Bouwkunde te gaan studeren aan de HAN in Arnhem, gevolgd door een master Real Estate Management & Development aan de TU in Eindhoven. Mijn vastgoed carrière ben ik vervolgens begonnen als Projectmanager Industry & Buildings bij ingenieursbureau Royal HaskoningDHV.

Vanuit mijn opleiding en ervaring ben ik in staat gebleken om in kansen te denken in plaats van problemen of bedreigingen en ga ik uit van de kwaliteiten van een gebouw of locatie die wél aanwezig zijn. Bij het uitdenken van (nieuwe) concepten weet ik creativiteit te combineren met een gestructureerde aanpak en een zekere mate van rust. Daarbij houd ik altijd het einddoel in zicht en probeer ik verspillingen te vermijden en de focus te leggen op zaken die toegevoegde waarde hebben.

Na een periode in Eindhoven ben ik sinds 2015 weer woonachtig in de regio waar mijn hart ligt. Met mijn overstap naar Venterra in 2017 kan ik ook mijn passie voor vastgoed(her)ontwikkeling in deze regio inzetten. In mijn vrije tijd pas ik mijn vakkennis en creativiteit ook graag toe op het vernieuwen en verbeteren van mijn eigen huis. Daarnaast ben ik graag bij vrienden en familie, stap ik geregeld op de racefiets en mountainbike en word ik blij van het maken van mooie reizen met mijn gezin.

Terug
© Venterra 2024
Created by