8 luxe woningen Julianahof

Venray

Status: Realisatie

Midden in het centrum van Venray, aan de Julianasingel, is door Venterra in samenwerking met Bedaux de Brouwer Architecten en MTD Landschapsarchitecten een nieuw bouwplan ontwikkeld bestaande uit 8 luxe vrijstaande levensloopbestendige woningen: 'Julianahof'.

Julianahof bestaat uit 8 kavels met luxe vrijstaande woningen, rustig gelegen aan een nieuw in te richten woonhofje midden in het centrum. De kavels variëren in perceeloppervlakte van 410 m² tot 445 m². Binnen het project ‘Julianahof’ kunt u kiezen tussen tweelaags of drielaags woningen, allen onder architectuur ontworpen met volop mogelijkheden om hier uw persoonlijke touch aan te geven. Dus wat uw smaak ook is: hier wordt uw droomwoning werkelijkheid.

Drie woningen, met een slaapkamer en badkamer op de begane grond, komen te liggen aan een nieuw in te richten woonhof: het Julianahof. Drie woningen, bestaande uit 3 verdiepingen, kijken uit op een nieuw aan te leggen park aan de Julianasingel. Tenslotte krijgen een tweetal woningen de voordeur aan de Prins Bernhardstraat. 

Meer informatie over dit project https://www.julianahofvenray.nl

Bent u geïnteresseerd in een woning neem dan contact op met Peelrand Makelaardij Email: info@peelrand.com of telefoon: (0478) 568846.

Terug naar overzicht
© Venterra 2024
Created by