Projectontwikkeling

De ambitie van Venterra is monumenten bouwen voor de toekomst. Wij willen met mooi en kwalitatief vastgoed een bijdrage leveren aan de bebouwde omgeving. Wij slaan daarin niet door in enthousiasme en blijven realistisch en zakelijk.

Als projectontwikkelaar investeren wij risicodragend in projectontwikkeling en kunnen complexe processen managen. Tevens ontzorgen wij onze opdrachtgevers volledig voor een vastgoedopgave. Onze kernactiviteiten zijn projectontwikkeling, vastgoedrekenen, project- en procesmanagement, planologie en contractvorming. 

Projecten die wij risicodragend hebben gerealiseerd zijn onder meer de gebiedsontwikkeling met 71 woningen Nieuw Manresa te Venlo, 18 zorgappartementen San Damiano te Venray, 19 woningen Kievitsakker in Ysselsteyn, 8 koopappartementen in de oude Sigarenfabriek Vossen-Breuers in Tegelen, 9 pioenierwoningen in Siebengewald en Castenray en 4 patiowoningen aan het Leeuwerikplein in Blerick.

Wij bezoeken regelmatig onze projecten die we in de loop van de afgelopen 10 jaar hebben gerealiseerd. Enerzijds uit trots, anderzijds ook om te leren hoe de door ons gekozen oplossingen de tand des tijds doorstaan. 

                                                                                                         

                                              

© Venterra 2024
Created by